Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8’inci A.C.E. Awards ödül töreni deprem nedeniyle iptal edildi

İSTANBUL, (DHA) - Çözüm platformu Şikayetvar’ın 60 farklı sektörden 113 ulusal ve uluslararası markanın katılımıyla şubat ayında gerçekleştirmeyi planladığı 8. A.C.E. Awards ödül töreni, Türkiye’yi yasa boğan büyük deprem felaketi nedeniyle iptal edildi. Platformdan yapılan açıklamada, bir yıl boyunca müşteri memnuniyeti odaklı çalışma kültürünün bir parçası olma misyonunu üstlenen ve şikâyeti memnuniyete çevirerek ödül almaya hak kazanan markaların çok yakında kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi. Yazılı açıklamanın devamında şöyle denildi: “Firmaların şikâyet verileri, pazar payları ve Şikayetvar tarafından uygulanan müşteri memnuniyeti anketleri baz alınarak hazırlanan Müşteri Deneyim Endeksi araştırması sonuçlarına göre, tüketicisine mükemmel müşteri deneyimi yaşatan 60 farklı sektörden 113 ulusal ve uluslararası markanın dereceye girdiği listeler, yakında duyurulacak.”

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
8’inci A.C.E. Awards ödül töreni deprem nedeniyle iptal edildi

İSTANBUL, (DHA) - Çözüm platformu Şikayetvar’ın 60 farklı sektörden 113 ulusal ve uluslararası markanın katılımıyla şubat ayında gerçekleştirmeyi planladığı 8. A.C.E. Awards ödül töreni, Türkiye’yi yasa boğan büyük deprem felaketi nedeniyle iptal edildi.

Platformdan yapılan açıklamada, bir yıl boyunca müşteri memnuniyeti odaklı çalışma kültürünün bir parçası olma misyonunu üstlenen ve şikâyeti memnuniyete çevirerek ödül almaya hak kazanan markaların çok yakında kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.

Yazılı açıklamanın devamında şöyle denildi:

“Firmaların şikâyet verileri, pazar payları ve Şikayetvar tarafından uygulanan müşteri memnuniyeti anketleri baz alınarak hazırlanan Müşteri Deneyim Endeksi araştırması sonuçlarına göre, tüketicisine mükemmel müşteri deneyimi yaşatan 60 farklı sektörden 113 ulusal ve uluslararası markanın dereceye girdiği listeler, yakında duyurulacak.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.