Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antakya Devlet Hastanesi enkazından bir kişi kurtarıldı

Yiğit Can HELVACI/HATAY, (DHA)  - Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde çok sayıda binanın yıkıldığı Hatay’da bir kişi sağ olarak kurtarıldı. Yıkılan Antakya Devlet Hastanesi enkazından 33 saat sonra kurtarılan 31 yaşında Leman ismindeki kadının durumunun iyi olduğu bildirildi. Ümraniye Arama ve Kurtarma ekibinin çalışmaları sonucu enkaz altından kurtarılan kişinin tedavisinin devam ettiği ve durumunun iyi olduğu bildirildi. Arama kurtarma ekibindeki görevliler enkaz altından çıkarılan kişinin şokta olduğunu ve soy ismini hatırlamadığını belirtti. GÖRÜNTÜLÜ

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Antakya Devlet Hastanesi enkazından bir kişi kurtarıldı

Yiğit Can HELVACI/HATAY, (DHA)  - Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde çok sayıda binanın yıkıldığı Hatay’da bir kişi sağ olarak kurtarıldı. Yıkılan Antakya Devlet Hastanesi enkazından 33 saat sonra kurtarılan 31 yaşında Leman ismindeki kadının durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ümraniye Arama ve Kurtarma ekibinin çalışmaları sonucu enkaz altından kurtarılan kişinin tedavisinin devam ettiği ve durumunun iyi olduğu bildirildi. Arama kurtarma ekibindeki görevliler enkaz altından çıkarılan kişinin şokta olduğunu ve soy ismini hatırlamadığını belirtti.

GÖRÜNTÜLÜ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.