Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASİAD 6’ncı Genel Kurulu toplandı

İSTANBUL,(DHA)- Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ASİAD) düzenlediği 6’ıncı Genel Kurulu gerçekleşti. Canlı yayınla gerçekleştirilen kurulun açılış konuşmasını yapan ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, ASİAD olarak her geçen gün daha da büyüyeceklerini belirtti. Sanayici ve iş adamlarını bir araya getirip onlara iş imkanları sunmaya çalışan ve sektörel sorunları gündeme getiren ASİAD, ‘ASİAD 6’ncı Genel Kurulu’nu düzenledi. İstanbul Topkapı’da gerçekleştirilen kurula başta dernek üyeleri olmak üzere; ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tahir Şahin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Fethi Açıkel, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı 24’üncü Dönem Milletvekili Cuma İçten ve Dernek Başkan Vekili Selçuk Yavuz katıldı. “AVRASYA’YA DÜŞEN ATEŞ DÜZELECEKTİR” ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, “ASİAD olarak biz iddialıyız. Türkiye içindeki iş adamları ile bir araya geldik. 2003 yılında kurulan bir derneğiz. Avrasya coğrafyası bizim için oldukça önemli. Burası dünya için çok önemli bir coğrafyadır. Her ne kadar bu coğrafyaya ateş düşmüş olsa da Rusya ile Ukrayna arasında savaş söz konusu olsa da bu en kısa zamanda düzelecektir. Bu coğrafya, Türkiye ve Rusya’nın başta olduğu bir yerdir. Ayrıca burası dünyada en büyük kaynaklara sahip olan coğrafyadır. Yani tüm dünya ülkeleri bizim ilgi alanımızdadır” açıklamasını yaptı. “SEÇİM DÖNEMİNDE KAZANAN ÜLKEMİZ OLSUN” Pandemi nedeniyle dünyada sıkıntılı dönem yaşandığını da vurgulayan Başaran sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ekonomilerde yaşanan bir sıkıntı var. Bu sürecin geçmesini umut ediyoruz. Dünya yeniden bir toparlanma süreci yaşıyor. Bu toparlanma sürecini yaşarken de ülkemizde biliyorsunuz enflasyon patladı. Enflasyonumuzda ciddi sorunlar var. Önümüzde bir seçim var. Bu seçim sürecinde Türkiye’nin güçlü olması, iş dünyası olarak ülkemizin kaybetmemesini, kazananın iktidar ya da muhalif değil, ülkemizin olmasını diliyoruz. Dolayısıyla inancımız şu ki Türkiye kazanacaktır. Dirayetli bir duruş sergileyecektir.” ASİAD Başkanlığı’nda kurulan Türkiye Patronlar Platformu’nun 5 bin 74 üyesi var.  

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2022 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2022 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
ASİAD 6’ncı Genel Kurulu toplandı

İSTANBUL,(DHA)- Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ASİAD) düzenlediği 6’ıncı Genel Kurulu gerçekleşti. Canlı yayınla gerçekleştirilen kurulun açılış konuşmasını yapan ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, ASİAD olarak her geçen gün daha da büyüyeceklerini belirtti.

Sanayici ve iş adamlarını bir araya getirip onlara iş imkanları sunmaya çalışan ve sektörel sorunları gündeme getiren ASİAD, ‘ASİAD 6’ncı Genel Kurulu’nu düzenledi. İstanbul Topkapı’da gerçekleştirilen kurula başta dernek üyeleri olmak üzere; ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tahir Şahin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Fethi Açıkel, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı 24’üncü Dönem Milletvekili Cuma İçten ve Dernek Başkan Vekili Selçuk Yavuz katıldı.

“AVRASYA’YA DÜŞEN ATEŞ DÜZELECEKTİR”

ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, “ASİAD olarak biz iddialıyız. Türkiye içindeki iş adamları ile bir araya geldik. 2003 yılında kurulan bir derneğiz. Avrasya coğrafyası bizim için oldukça önemli. Burası dünya için çok önemli bir coğrafyadır. Her ne kadar bu coğrafyaya ateş düşmüş olsa da Rusya ile Ukrayna arasında savaş söz konusu olsa da bu en kısa zamanda düzelecektir. Bu coğrafya, Türkiye ve Rusya’nın başta olduğu bir yerdir. Ayrıca burası dünyada en büyük kaynaklara sahip olan coğrafyadır. Yani tüm dünya ülkeleri bizim ilgi alanımızdadır” açıklamasını yaptı.

“SEÇİM DÖNEMİNDE KAZANAN ÜLKEMİZ OLSUN”

Pandemi nedeniyle dünyada sıkıntılı dönem yaşandığını da vurgulayan Başaran sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Ekonomilerde yaşanan bir sıkıntı var. Bu sürecin geçmesini umut ediyoruz. Dünya yeniden bir toparlanma süreci yaşıyor. Bu toparlanma sürecini yaşarken de ülkemizde biliyorsunuz enflasyon patladı. Enflasyonumuzda ciddi sorunlar var. Önümüzde bir seçim var. Bu seçim sürecinde Türkiye’nin güçlü olması, iş dünyası olarak ülkemizin kaybetmemesini, kazananın iktidar ya da muhalif değil, ülkemizin olmasını diliyoruz. Dolayısıyla inancımız şu ki Türkiye kazanacaktır. Dirayetli bir duruş sergileyecektir.”

ASİAD Başkanlığı’nda kurulan Türkiye Patronlar Platformu’nun 5 bin 74 üyesi var.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.