Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başpehlivan İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)- KIRKPINAR Yağlı Güreşleri’nde 2 kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban, katıldığı Survivor yarışmasında tanıştığı İlayda Şeker ile nişanlandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2022 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2022 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Başpehlivan İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)- KIRKPINAR Yağlı Güreşleri'nde 2 kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban, katıldığı Survivor yarışmasında tanıştığı İlayda Şeker ile nişanlandı.
Survivor 2021 şampiyonu başpehlivan İsmail Balaban ile uzun süredir birlikte olduğu İlayda Şeker nişanlandı. Çiftin nişanına, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ve eşi Meltem Öztürk'ün yanı sıra geçen aylarda silahla vurularak yaralanan belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın ve yakın çevresi katıldı. Çiftin nişan fotoğraflarına ‘Mutluluklar’ yorumları yağdı.
Şampiyon olarak tamamladığı yarışma sırasında nişanlısından ayrılan İsmail Balaban, yarışmadaki arkadaşı İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Başpehlivan Balaban, İlayda Şeker’e bayram harçlığı olarak altın takması ve doğum gününde de araba almasıyla dikkat çekmişti. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.