Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir hafta önce aldığı ehliyetini doğum gününde kaybetti

Alişan KOYUNCU- Selda Hatun TAN/ İZMİT (Kocaeli)- KOCAELİ’nin İzmit ilçesinde, polisin yılbaşı denetimlerinde alkollü yakalanan Sefa Karaçoban’ın (19) ehliyetine el konuldu. Ehliyetini geçen hafta alan, 0.58 promil alkollü olan aday sürücü Karaçoban’ın bugün doğum günü olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 02:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2023 02:40
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Bir hafta önce aldığı ehliyetini doğum gününde kaybetti

Alişan KOYUNCU- Selda Hatun TAN/ İZMİT (Kocaeli)- KOCAELİ'nin İzmit ilçesinde, polisin yılbaşı denetimlerinde alkollü yakalanan Sefa Karaçoban’ın (19) ehliyetine el konuldu. Ehliyetini geçen hafta alan, 0.58 promil alkollü olan aday sürücü Karaçoban’ın bugün doğum günü olduğu öğrenildi.
İzmit’te polis ekipleri yılbaşı nedeniyle kentin birçok noktasında denetimlerini sürdürdü. Kent merkezinde barlar sokağı üzerinde yapılan denetimlerde bir otomobil durduruldu. Alkol muayenesi yapılan sürücü Sefa Karaçoban’ın 0.58 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücüye ‘Alkollü araç kullanma’ suçundan 4 bin 64 lira para cezası kesildi, ehliyetine de el konuldu. Uzun süre polis ekiplerine ceza yazılmaması yönünde dil döken Karaçoban, otomobilden kişisel eşyalarını aldıktan sonra yola yaya bir şekilde devam etti. Otomobil ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Sefa Karaçoban’ın ehliyetini geçen hafta aldığı ve bugün doğum günü olduğu öğrenildi. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.