Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boğaz’da Cumhuriyet Bayramı kutlaması 

Melihcan ÇALIŞKAN - Mehmet CANBULAT / İSTANBUL (DHA) - ÜSKÜDAR’DA 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sanatçı performansları ve havai fişek gösterileri eşliğinde coşkuyla kutlandı.  İstanbul’da Cumhuriyet Bayramı birçok farklı noktada gerçekleşen etkinlik ve organizasyonlarla kutlandı. Akşam kutlamalarının merkezlerinden olan Üsküdar’da gerçekleşen kutlamaya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve ailesi ile birlikte katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılı kutlamaları kapsamında sanatçı Selda Bağcan, rapçi Bege ve dans grubu Anadolu Ateşi sahne aldı. Işık şovları ve havai fişek gösterilerinin de yapıldığı kutlamalarda izleyenler keyifli anlar yaşadı. (DHA)

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2022 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2022 00:40
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Boğaz’da Cumhuriyet Bayramı kutlaması 

Melihcan ÇALIŞKAN - Mehmet CANBULAT / İSTANBUL (DHA) - ÜSKÜDAR'DA 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sanatçı performansları ve havai fişek gösterileri eşliğinde coşkuyla kutlandı. 

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı birçok farklı noktada gerçekleşen etkinlik ve organizasyonlarla kutlandı. Akşam kutlamalarının merkezlerinden olan Üsküdar'da gerçekleşen kutlamaya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve ailesi ile birlikte katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılı kutlamaları kapsamında sanatçı Selda Bağcan, rapçi Bege ve dans grubu Anadolu Ateşi sahne aldı. Işık şovları ve havai fişek gösterilerinin de yapıldığı kutlamalarda izleyenler keyifli anlar yaşadı. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.