Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevinden yeni çıktı, birlikte yaşadığı genç kız ve onun annesini tabancayla ağır yaraladı

Mehmet İNAN/ BURSA, (DHA)- BURSA’da, cezaevinden yeni çıkan Murteze E. (21), birlikte yaşadığı ve kendisinden ayrılmak isteyen B.E. (17) ve onun annesi Birgül E’yi (39) tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 03:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2023 03:40
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Cezaevinden yeni çıktı, birlikte yaşadığı genç kız ve onun annesini tabancayla ağır yaraladı

Mehmet İNAN/ BURSA, (DHA)- BURSA'da, cezaevinden yeni çıkan Murteze E. (21), birlikte yaşadığı ve kendisinden ayrılmak isteyen B.E. (17) ve onun annesi Birgül E'yi (39) tabancayla vurarak ağır yaraladı.
Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre önce cezaevinden çıkan Murteze E., kendisinden ayrılmak isteyen, birlikte yaşadığı B.E. ile konuşmak için onun annesi Birgül E.'nin evine gitti. Burada B.E. ve Birgül E. ile tartışan Murteze E., belindeki tabancayı çıkararak ateş etti. İsabet eden kurşunlarla ağır yaralanan B.E. ve annesi Birgül E., kanlar içinde yığılırken, Murteze E. ise olay yerinden kaçtı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, B.E. ve annesi Birgül E.'yi Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüpheli Murteze E.'yi babasının evinde yakalayıp, gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.