Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CK Enerji, sömestr tatilinde çalışanlarının çocuklarını ağırladı

İSTANBUL, (DHA) - CK Enerji, sömestr tatilinde şirketin kapılarını minik misafirlerine açtı. ‘Çocuğun Enerjisi İşte’ etkinliği kapsamında, ebeveynleriyle iş yerine gelen çocuklar özel atölye çalışmalarına katıldı. Gün boyu eğlenceli zaman geçiren çocuklar, ebeveynlerinin ofislerini ve çalışma ortamlarını yakından gözlemleme fırsatına sahip oldu. Çocuklara çalışma hayatına dair fikir kazandırırken eğlenceli de bir gün geçirmelerini hedefleyen CK Enerji, ‘Çocuğun Enerjisi İşte’ etkinliği düzenledi. Şirketin İstanbul Genel Müdürlük Ofisi’nde gerçekleşen etkinlikte, çocuklar ayrıca şehrin elektrik dağıtım sistemini kontrol eden ve veri toplayan SCADA Merkezi’ni ziyaret etme şansını yakalandı. Ebeveynlerinin iş yerinde eğlenceli saatler geçiren çocuklar, heykel ve ahşap boyama gibi farklı atölye çalışmalarına katılırken günü sinema keyfi ile tamamladı. “FARKLI BİR İLETİŞİM YOLU AÇMAK İSTEDİK” Bu etkinlik ile çocuklarla ebeveynler arasında farklı bir iletişim yolu açmayı hedeflediklerini dile getiren CK Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Cankurtaran, “Çocuklarımızın yarıyıl tatilini fırsat bilip, anne-babalarıyla iş ortamında güzel ve eğlenceli bir gün geçirmeleri için minik misafirlerimizi şirketimizde ağırladık. Çocuğun Enerjisi ‘İşte’ etkinliği kapsamında onların ilgisini çekecek atölye çalışmaları ve çocuk sineması düzenledik. Çocuklarımızın tam gün aileleriyle çalışma ortamında birlikte olmalarını ve eğlenmelerini amaçladığımız bu çalışmanın herkes için unutulmaz bir anı olması en büyük dileğimiz” dedi.  

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
CK Enerji, sömestr tatilinde çalışanlarının çocuklarını ağırladı

İSTANBUL, (DHA) - CK Enerji, sömestr tatilinde şirketin kapılarını minik misafirlerine açtı. ‘Çocuğun Enerjisi İşte’ etkinliği kapsamında, ebeveynleriyle iş yerine gelen çocuklar özel atölye çalışmalarına katıldı. Gün boyu eğlenceli zaman geçiren çocuklar, ebeveynlerinin ofislerini ve çalışma ortamlarını yakından gözlemleme fırsatına sahip oldu.

Çocuklara çalışma hayatına dair fikir kazandırırken eğlenceli de bir gün geçirmelerini hedefleyen CK Enerji, ‘Çocuğun Enerjisi İşte’ etkinliği düzenledi. Şirketin İstanbul Genel Müdürlük Ofisi’nde gerçekleşen etkinlikte, çocuklar ayrıca şehrin elektrik dağıtım sistemini kontrol eden ve veri toplayan SCADA Merkezi’ni ziyaret etme şansını yakalandı. Ebeveynlerinin iş yerinde eğlenceli saatler geçiren çocuklar, heykel ve ahşap boyama gibi farklı atölye çalışmalarına katılırken günü sinema keyfi ile tamamladı.

“FARKLI BİR İLETİŞİM YOLU AÇMAK İSTEDİK”

Bu etkinlik ile çocuklarla ebeveynler arasında farklı bir iletişim yolu açmayı hedeflediklerini dile getiren CK Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Cankurtaran, “Çocuklarımızın yarıyıl tatilini fırsat bilip, anne-babalarıyla iş ortamında güzel ve eğlenceli bir gün geçirmeleri için minik misafirlerimizi şirketimizde ağırladık. Çocuğun Enerjisi ‘İşte’ etkinliği kapsamında onların ilgisini çekecek atölye çalışmaları ve çocuk sineması düzenledik. Çocuklarımızın tam gün aileleriyle çalışma ortamında birlikte olmalarını ve eğlenmelerini amaçladığımız bu çalışmanın herkes için unutulmaz bir anı olması en büyük dileğimiz” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.