Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elif Laçin kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2022 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2022 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Elif Laçin kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine toplayan Elif Laçin kimdir? Bayburtlu 1994 doğumlu laçin  sosyal sorumluluk projeleriyle gençlere örnek oluyor. Siyasi olarak Gönülden Ak partide görev almakta olan Elif Laçin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üzerinden yük alabilmek adına sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktadır. 

İş hayatında da ortalıkları bulunan  Elif Laçin’e Altın Doğa Ödülleri  ödül gecesinde “Yılın yükselen sosyal sorumluluk projeleri üreten genç girişimci” ödülü verildi. Genç yaşına rağmen başarısıyla adından söz ettiren Elif Laçin sürekli sorulan şu soruya cevap vermek istedi sana güç veren kim ne iş yapıyorsun sorusuna, bana destek olan ailem ve bana yol gösteren gönül bağım olan siyasi büyüklerim dedi  siyaseti iş olarak görmüyorum hizmet çatısı olarak görüyorum verilen görevle hizmet ediyorum liderimizin üzerinden yük alabilmek adına verilen hangi görev olur sa olsun  benim için hizmettir iş değil  . ihtiyaçlı ailelere de destek oluyorum destek olmaktan mutluluk duyuyorum tüm imkanlarımı zorlayarak derdi olan herkese derman olmak için daha fazla çalışacağım 

Siyasetle de ilgilenen Elif Laçin, Siyaset’te hedeflerim var “ Sn. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum onun davasına hizmet etmekten ve onun yolunda  yürümekten onur duyuyorum, ilgilendiğim tek siyaset gönül siyasetidir. Tek hedefim genç kardeşlerimizin daha fazla elinden tutmak ve onlara örnek olmaktır” dedi. 

Hakkında yapılan olumsuz haberlere de cevap veren Laçin, “Paralı haberler yaptırarak itibar suikasti yapmaya çalışanları gayri ahlaki buluyorum yalan haberdir hedeflerime şüphe düşürmek için başarılı insan hedef olur hiç bir makama sahip olmadan başarılarımla ön plandayım meyve veren ağaç taşlanır, biz yolumuza Elif gibi dimdik devam edeceğiz, Sn. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi; durmak yok, yola devam inşAllah.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.