Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Enkazdan kurtarılan 2 bebek, 39 gün sonra ailelerine kavuştu

MERSİN, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da, arama- kurtarma ekipleri tarafından enkazdan kurtarılan 2 bebek, Mersin’e gelen ailelerine 39 gün sonra kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Enkazdan kurtarılan 2 bebek, 39 gün sonra ailelerine kavuştu

MERSİN, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da, arama- kurtarma ekipleri tarafından enkazdan kurtarılan 2 bebek, Mersin'e gelen ailelerine 39 gün sonra kavuştu.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kurtarma ekiplerince enkazdan kurtarılan bebekler, DNA testlerinin ardından ailelerine teslim ediliyor. Hatay'da yaşayan Ayşe ve Orhan Ertem çiftçinin 56 günlük bebeği Hazal ile yabancı uyruklu Meram El Dabul ile Muhammed Al Haddet'ın 4 aylık bebekleri Bessao Al Haddet da enkaz altında kaldı. Yapılan arama- kurtarma çalışmalarında 2 bebek de bulundukları yerden sağlıklı bir şekilde çıkartılıp, Mersin Şehir Hastanesi'ne getirildi. Aileler 39 gündür çocuklarını ararken, Mersin'den gelen mutlu haberle sevindi. Çocuklarının Davultepe Çocuk Evleri Sitesi'nde olduğunu öğrenen aileler, bugün Mersin'e gelerek DNA testi yaptırdı. Yapılan test sonucunda çocukların, ailelerin olduğu belirlenirken, kendilerine teslim edildi. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.