Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gent’ten Türkiye için dayanışma örneği

İSTANBUL, (DHA) - Belçika Ligi ekiplerinden Gent, depremden etkilenen Türkiye’ye desteğini göstermek amacıyla karşılaşmalarını oynadığı Ghelamco Arena’yı ay-yıldızlı bayrak ile ışıklandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Gent’ten Türkiye için dayanışma örneği

İSTANBUL, (DHA) - Belçika Ligi ekiplerinden Gent, depremden etkilenen Türkiye'ye desteğini göstermek amacıyla karşılaşmalarını oynadığı Ghelamco Arena'yı ay-yıldızlı bayrak ile ışıklandırdı.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Suriye'yi de etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında yabancı spor kulüpleri, Türkiye ve Suriye'ye desteklerini göstermeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Belçika Ligi ekiplerinden KAA Gent, karşılaşmalarını oynadığı 20 bin kapasiteli Ghelamco Arena'yı Türk bayrağı ile aydınlattı. Belçika ekibi 'Dayanışma' başlığı altında yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Suriye yıkıcı bir depremle sarsıldı. Tüm KAA Gent ailesinin düşünceleri, etkilenen bölgede yaşayanlar ve bu doğal afetten etkilenen herkesle birlikte" ifadelerine yer verildi. Gent, iki ülkenin bayraklarının bugün akşama kadar stadyumu ışıklandırmaya devam edeceğini belirtti. Belçika ekibi ayrıca açıklamasında dayanışma, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.