Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güzellik salonu görünümlü depoda 6 bin litre etil alkol ele geçirildi

Semih ŞAHİN/ BURSA, (DHA)- BURSA’da, güzellik salonu görüntüsü verilen depoya yapılan operasyonda, 1’er ve 5’er litrelik şişelere doldurulmuş 6 bin 44 litre etiketsiz ve bandrolsüz etil alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan G.Y. tutuklanırken, S.Y. de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2022 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2022 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Güzellik salonu görünümlü depoda 6 bin litre etil alkol ele geçirildi

Semih ŞAHİN/ BURSA, (DHA)- BURSA'da, güzellik salonu görüntüsü verilen depoya yapılan operasyonda, 1'er ve 5'er litrelik şişelere doldurulmuş 6 bin 44 litre etiketsiz ve bandrolsüz etil alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan G.Y. tutuklanırken, S.Y. de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bursa'da, geçen haftalarda sahte içki zehirlenmesi nedeniyle 6 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, harekete geçti. Sahte içki temininin önüne geçmek ve yılbaşı öncesi sahte içki satışını engellemek amacıyla çalışma başlatan ekipler, Osmangazi ilçesinde G.Y. ve S.Y.'nin sahte içki satışı yaptığını tespit etti. Teknik ve fiziki takibin ardından 2 şüpheliye ait depoya operasyon düzenlendi. Güzellik salonu görüntüsü verilen depoya baskında 1'er ve 5'er litrelik şişelere doldurulmuş 6 bin 44 litre etil alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. G.Y., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, S.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.