Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de yılın ilk bebeği ’Aras Bulut’, Manisa’da yılın son bebeği ’Musab Umeyr’

Halil İbrahim KARABIYIK- Ersan ERDOĞAN- Ertuğrul KOÇAK/ İZMİR, (DHA)- İZMİR’de, kentte yeni yılın ilk bebeği Süleyman- Zeliha Karaca çiftinin çocuğu ’Aras Bulut’ oldu. Ailenin ikinci çocuğu olan Aras Bulut, saat 00.01’de 3 kilo 20 gram ağırlığında dünyaya geldi. Manisa’da ise yılın son bebeklerinden biri Ömer- Merve Kılınç çiftinin bebeği ’Musab Umeyr’ oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 04:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2023 04:00
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
İzmir’de yılın ilk bebeği ’Aras Bulut’, Manisa’da yılın son bebeği ’Musab Umeyr’

Halil İbrahim KARABIYIK- Ersan ERDOĞAN- Ertuğrul KOÇAK/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'de, kentte yeni yılın ilk bebeği Süleyman- Zeliha Karaca çiftinin çocuğu 'Aras Bulut' oldu. Ailenin ikinci çocuğu olan Aras Bulut, saat 00.01'de 3 kilo 20 gram ağırlığında dünyaya geldi. Manisa'da ise yılın son bebeklerinden biri Ömer- Merve Kılınç çiftinin bebeği 'Musab Umeyr' oldu.
İzmir'de yeni yıl kent genelinde coşku ile kutlanırken, Süleyman- Zeliha Karaca çifti mutlu dolu anlar yaşadı. Çiftin ikinci çocuğu olan Aras Bulut, özel bir hastanede saat 00.01 sıralarında dünyaya geldi. İzmir'de yılın ilk bebeği olduğu öğrenilen Aras Bulut'un 3 kilo 20 gram gram ağırlığında olduğu belirtildi. Bebeğini kucağına alan Zeliha Karaca, kendisinin de 1 Ocak doğumlu olduğunu ve en güzel hediyenin bebeğinin dünyaya gelmesi olduğunu kaydederek, çok mutlu olduğunu söyledi. Öte yandan, duygu dolu anlar yaşayan baba Süleyman Karaca ise "Çok değişik duygular içerisindeyim. Oğlum Kaan Mert de çok sevindi, çok mutlu oldu, ağabey oldu. Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Eşim de 1 Ocak doğumlu. Anneyle bebek aynı tarihte doğdu. Bu da güzel bir tesadüf oldu" dedi.
'ARAS BULUT BEBEK TAM 12'Yİ BİRKAÇ SANİYE GEÇTİĞİNDE DÜNYAYA GELDİ'
Doğumu başarılı bir şekilde gerçekleştiren Prof. Dr. Mehmet Tunç Canda, 2023 yılına güzel bir sürprizle merhaba dediklerini ifade etti. Canda, "Hem kendi adıma hem de hastanem adına herkesin yeni yılını kutluyorum. Tüm insanlara yeni yılda mutluluk, sağlık, huzur diliyorum. Aras Bulut bebek tam 12'yi birkaç saniye geçtiğinde dünyaya geldi. Bebek de annemiz de sağlıklı her şey yolunda" diye konuştu.
Öte yandan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, yılbaşına görevi başında giren emniyet, jandarma ve sağlık görevlilerine ziyarette bulundu. Vali Karadeniz'in ilk ziyareti, Turgutlu yolu üzerindeki polis uygulama noktasına gerçekleştirdi. Vali Karadeniz'e, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul ve İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy da eşlik etti. Görevi başındaki emniyet görevlilerine kolaylıklar dileyen Vali Karadeniz, daha sonra beraberindekiler ile birlikte Manisa Şehir Hastanesi'ne geçti. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca ve Başhekim Serkan Saka tarafından karşılanan Vali Karadeniz, yetişkin ve çocuk acil serviste yatan hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
2023'E SAATLER KALA DOĞDU, ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
Vali Karadeniz, daha sonra 2023 yılına saatler kala doğan, yılın son bebeklerinden 'Musab Umeyr' ismi verilen bebeğe çeyrek altın taktı, aileyi de tebrik etti. Baba Ömer Kılınç, "İlk çocuğumuz. Valimiz gelerek bizi tebrik etti, kendilerine çok teşekkür ederiz. Çok heyecanlı ve mutluyuz" dedi.
KENTTE 2 BİN 327 ASAYİŞ EKİBİ GÖREV ALDI
Vali Karadeniz, Şehir Hastanesi çıkışı açıklamalarda bulundu. Manisa halkının yeni yılını tebrik eden Vali Karadeniz, "İl genelinde 3 bine yakın sağlık görevlimiz ve 103 ambulansımız görev yapıyor. Asayiş ve trafik hizmetlerinde toplam 2327 personelimiz görev yaparken, bunlardan 1802'si emniyet personeli, 525'i ise jandarma personelimizden oluşmaktadır. 137'si jandarmada, 410'u emniyette olmak üzere 547 ekibimiz sadece asayişle ilgili görev aldı. 251 itfaiye personeli, 155 araçla bu akşam nöbet tutarken, herhangi bir olumsuzluğa karşı 4 personelden oluşan 1 AFAD ekibimiz görevde. Bu tedbirler vatandaşlarımızım yılbaşını rahat ve huzur geçirmeleri için. Bu vesile işe tüm halkımızın yeni yılını tebrik ediyorum. İnşallah Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında mutlu, sağlıklı, daha müreffeh bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.
Vali Karadeniz ve beraberindekiler daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi ve ardından Menemen yolu üzerindeki jandarma uygulama noktasında ziyarette bulundu. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.