Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada savrulan otomobilin çarptığı 2 yaya yaralandı

Oğuzhan SARI- Alper ŞAŞMAZ/ANKARA, (DHA)- ANKARA’da otomobilin çarptığı park halindeki otomobil, savrulup 2 yaya çarptı. Yaralanan yayalar hastaneye kaldırılırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2022 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2022 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Kazada savrulan otomobilin çarptığı 2 yaya yaralandı

Oğuzhan SARI- Alper ŞAŞMAZ/ANKARA, (DHA)- ANKARA'da otomobilin çarptığı park halindeki otomobil, savrulup 2 yaya çarptı. Yaralanan yayalar hastaneye kaldırılırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Keçiören ilçesi Sanatoryum Caddesi’nde dün gece saatlerinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 10 AYY 924 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki 77 AAZ 300 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 5 metre savrulan 77 AAZ 300 plakalı otomobil de önce kaldırımdan yürüyen iki kişiye, ardından park halindeki 67 ZP 645 plakalı otomobile çarptı. Yaralanan 2 yaya, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kazaya neden olan, alkollü olduğu öne sürülen sürücü ise gözaltına alındı. Bu arada kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
Kazada otomobili hasar gören Mustafa Gönüllü, olayı polisten öğrendiğini belirterek, "Arabamın yanına geldiğimde bu halde olduğunu gördüm. İki tane çocuğun da yaralandığını duydum, onları hastaneye kaldırmışlar. Sonra biz polislerle birlikte karakola gidip ifade verdik. Vuran kişi geldiğimde yoktu, sonradan ne oldu bilmiyorum. Polis bize aracıma vuran kişinin sarhoş olduğunu söyledi" dedi.
Bölge esnafından Hulusi Doğan da cadde üzerinde sık sık kazaların yaşandığını ifade ederek, "Ben bu caddede 30 yıldır esnafım. Burası merkez yönü olduğu için sürekli kazalar oluyor. Bu yolun genişlemesi gerekiyor" diye konuştu. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.