Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’deki kazada ölenler Diyarbakır’da defnedildi

Serhat ÖZDEMİR- Selim KAYA/DİYARBAKIR, (DHA)- MARDİN’de dün akşam saatlerinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yaşamını yitiren Fahri (73) ve Sultan Çelik (79) ile kızları Garibe Çelik (48) Diyarbakır’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Çelik ailesinin Nusaybin ilçesindeki bir yakınlarının taziyesinden döndükleri belirtildi. 

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2022 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2022 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Mardin’deki kazada ölenler Diyarbakır’da defnedildi

Serhat ÖZDEMİR- Selim KAYA/DİYARBAKIR, (DHA)- MARDİN'de dün akşam saatlerinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yaşamını yitiren Fahri (73) ve Sultan Çelik (79) ile kızları Garibe Çelik (48) Diyarbakır’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Çelik ailesinin Nusaybin ilçesindeki bir yakınlarının taziyesinden döndükleri belirtildi. 
Kaza, dün akşam saatlerinde Mardin-Nusaybin karayolu Alakuş mevkisinde meydana geldi. Sürücülerinin ismi tespit edilemeyen 06 BJ 8922 plakalı otomobil ile 06 COS 281 plakalı otomobil çarpıştı. Olay yerine gelen ekipler, kazada otomobilde bulunan aynı aileden Fahri Çelik (73), Sultan Çelik (79) ve kızları Garibe Çelik’in (48) hayatlarını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Sırrı Çakmak (57) ile Fatma Çelik (51) ise Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ve Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
TAZİYEDEN DÖNÜYORLARDI
Nusaybin ilçesinde bir yakınlarının taziyesinden döndükleri belirtilen aileden hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek, Diyarbakır’a getirildi. Sabah erken saatlerde Fahri Çelik (73) ve eşi Sultan Çelik (79) Yeniköy Mezarlığı’na, kızları Garibe Çelik(48) ise Sur ilçesi kırsal Dumrul Mahallesi’nde gözyaşları içerisinde defnedildi. Yaralanan Sırrı Çakmak (57) ile Fatma Çelik'in (51) ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi. (DHA)


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.