Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mars Logistics’ten 60 milyon Euro değerinde yatırım 

İSTANBUL, (DHA)- Karayolu, demiryolu, denizyolu, havayolu taşımacılık hizmetlerinin yanı sıra gümrükleme, depolama ve sigorta gibi hizmetler de sunan Mars Logistics, 650 römork, 250 çekici ve 90 vagon satın alarak toplamda 60 milyon Euro değerinde yatırım yaptı.  Yatırıma ilişkin bilgi veren Mars Logistics Yönetim Kurulu Üyesi Gökşin Günhan, “Mevcut durumda 3 bin 202 üniteden oluşan özmal filomuzu 650 römork, 250 çekici ve 90 adet vagon satın alması yaparak büyütüyoruz. Müşterilerimizin taleplerine, projelerine ve lojistik stratejilerine göre yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz ile birlikte büyümek, iş süreçlerini kolaylaştırmak, en verimli lojistik süreçleri onlar için kurgulamak ilk önceliklerimiz arasında yer alıyor” dedi.   Yakın zamanda Paris’te bir depo açtıklarını söyleyen Günhan, “Şirketimizin büyüme stratejilerine paralel olarak İspanya’da ve Fransa’da şirketler kurmuştuk. Geçtiğimiz aylarda ise Paris’te açtığımız depo ile bölgedeki hizmet çeşitliliğimizi artırarak ve alt yapımızı geliştirerek müşterilerimize daha geniş imkanlar sunmaya başladık” ifadelerini kullandı. Günhan, yurt içinde de parsiyel taşımacılık, bayi stok yönetimi, bayilere dağıtım, depolama, sipariş hazırlama gibi birçok hizmet sundukları Yurtiçi Dağıtım Kanalları operasyonlarında da büyümeye, transfer merkezleri açmaya devam edeceklerinin altını çizdi.  ”BÜTÜN SEKTÖRLERDE TOPLAMDA 8 BİNE YAKIN FİRMAYA HİZMET SUNUYORUZ” Intermodal taşımacılık modelinin gerek çevre dostu olması gerek operasyonel avantajları sebebiyle gün geçtikçe daha fazla önem kazandığını, müşteriler tarafından da daha çok tercih edildiğini söyleyen Günhan, Trieste ?? Halkalı ?? Avrupa arasındaki haftalık tren sefer sayılarını 42’ye çıkaracaklarını belirtti.  Bu seneyi 500 milyon euro konsolide ciro ile kapatmayı öngördüklerinin altını çizen Günhan, konuyla ilgili şöyle konuştu:   “2 binin üzerinde çalışma arkadaşımızla, yurt içi ve yurt dışında 37 şube ve depomuzda tüm sektörlere ithalat, ihracat, depolama, yurtiçi dağıtım hizmetleri veriyoruz ancak iş hacmimizin büyük bir kısmını otomotiv ve tekstil sektörleri oluşturuyor.  Otomotiv sektöründe yaklaşık 500, tekstilde ise 2 bin firma olmak üzere bütün sektörlerde toplamda 8 bine yakın firmaya hizmet sunuyoruz.” 

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Mars Logistics’ten 60 milyon Euro değerinde yatırım 

İSTANBUL, (DHA)- Karayolu, demiryolu, denizyolu, havayolu taşımacılık hizmetlerinin yanı sıra gümrükleme, depolama ve sigorta gibi hizmetler de sunan Mars Logistics, 650 römork, 250 çekici ve 90 vagon satın alarak toplamda 60 milyon Euro değerinde yatırım yaptı. 

Yatırıma ilişkin bilgi veren Mars Logistics Yönetim Kurulu Üyesi Gökşin Günhan, “Mevcut durumda 3 bin 202 üniteden oluşan özmal filomuzu 650 römork, 250 çekici ve 90 adet vagon satın alması yaparak büyütüyoruz. Müşterilerimizin taleplerine, projelerine ve lojistik stratejilerine göre yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz ile birlikte büyümek, iş süreçlerini kolaylaştırmak, en verimli lojistik süreçleri onlar için kurgulamak ilk önceliklerimiz arasında yer alıyor” dedi.  

Yakın zamanda Paris’te bir depo açtıklarını söyleyen Günhan, “Şirketimizin büyüme stratejilerine paralel olarak İspanya’da ve Fransa’da şirketler kurmuştuk. Geçtiğimiz aylarda ise Paris’te açtığımız depo ile bölgedeki hizmet çeşitliliğimizi artırarak ve alt yapımızı geliştirerek müşterilerimize daha geniş imkanlar sunmaya başladık” ifadelerini kullandı.

Günhan, yurt içinde de parsiyel taşımacılık, bayi stok yönetimi, bayilere dağıtım, depolama, sipariş hazırlama gibi birçok hizmet sundukları Yurtiçi Dağıtım Kanalları operasyonlarında da büyümeye, transfer merkezleri açmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 

"BÜTÜN SEKTÖRLERDE TOPLAMDA 8 BİNE YAKIN FİRMAYA HİZMET SUNUYORUZ"

Intermodal taşımacılık modelinin gerek çevre dostu olması gerek operasyonel avantajları sebebiyle gün geçtikçe daha fazla önem kazandığını, müşteriler tarafından da daha çok tercih edildiğini söyleyen Günhan, Trieste – Halkalı – Avrupa arasındaki haftalık tren sefer sayılarını 42’ye çıkaracaklarını belirtti. 

Bu seneyi 500 milyon euro konsolide ciro ile kapatmayı öngördüklerinin altını çizen Günhan, konuyla ilgili şöyle konuştu: 

 “2 binin üzerinde çalışma arkadaşımızla, yurt içi ve yurt dışında 37 şube ve depomuzda tüm sektörlere ithalat, ihracat, depolama, yurtiçi dağıtım hizmetleri veriyoruz ancak iş hacmimizin büyük bir kısmını otomotiv ve tekstil sektörleri oluşturuyor.  Otomotiv sektöründe yaklaşık 500, tekstilde ise 2 bin firma olmak üzere bütün sektörlerde toplamda 8 bine yakın firmaya hizmet sunuyoruz.” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.