Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ocak Partisi Kurucusu Canpolat’tan Erdoğan’a tebrik

ANKARA, (DHA)- OSMANLI Ocakları Genel Başkanı ve Ocak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, Yüksek Seçim Kurulu’nun geçici sonuçlarına göre yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı ve Ocak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, yaptığı yazılı açıklamada, cumhurbaşkanı seçiminin 2’nci turu sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti. Canpolat, Türkiye’nin büyük bir olgunluk içinde demokrasi şöleniyle sandığa giderek tercihini Erdoğan’dan yana kullandığını söyledi. Canpolat, ”Cumhurbaşkanımız, yüzde 52’yi aşan oyla kazanarak tarihi bir zafere daha imza atmıştır. Elde edilen bu zafer nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum” dedi. ’KÜRESEL AKTÖRLER HÜSRANA UĞRAMIŞTIR’ Türkiye’deki istikrar sürecini baltalamak için her türlü manipülasyonun yapıldığını dile getiren Canpolat, ”28 Mayıs’ta, Erdoğan ve Türkiye düşmanlığında birleşen bütün Batı ve Avrupa medyası, dünyayı sefalet ve savaşa sürükleyen tüm küresel aktörler, Türk halkının oylarıyla büyük bir hüsrana uğramıştır. Siyonistler hezimeti uğramıştır, emperyalizm yine yenilmiştir. Bu zaferden muhalefet ders çıkarmalı ve artık yerli, milli bir siyasete adım atmalıdır” ifadelerini kullandı. ’ARTIK YERLİ VE MİLLİ MUHALEFET BEKLİYORUZ’ 28 Mayıs’ta Türkiye ve Türkiye’den medet uman bütün mazlum coğrafyanın kazandığını kaydeden Canpolat, ”Bugüne kadar Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri yerli ve milli muhalefetin olmayışıdır. Milletimiz, size sandıkta gereken dersi vermiştir, PKK ve FETÖ ile iş birliği yapmanın faturasını size kesmiştir. Amerika’nın, İngiltere’nin, İsrail’in Türkiye’ye yönelik sizin üzerinizden kurdukları tuzakları, oyunları umarım bu saatten sonra çok iyi anlaşılmıştır” değerlendirmesinde bulundu.  Muhalefete yönelik eleştirilerini sürdüren Canpolat, ”Artık eski Türkiye yok ve bundan böyle eski muhalefete de yer olmayacaktır. Türkiye hepimizin ve bugünden itibaren yerli ve milli bir duruşu hep birlikte ortaya koyalım. Büyük güç ve küresel aktör olma yolunda ilerleyen Türkiye’ye, onun lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a birlikte sahip çıkalım. Birlik ve beraberliğimizin korunmasına ilişkin elimizden gelen her türlü gayreti, hep birlikte gösterelim. Muhalefet kendine artık çeki düzen vermeli, yapacağı siyaseti de Türkiye’den yana yapmalıdır. Artık yerli ve milli muhalefet bekliyoruz” dedi. Canpolat ayrıca, İstanbul’un Fethi’nin 570’inci yılını tebrik ederek, ”Bugün millet olarak iki fetih coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Fatih Sultan Mehmed Han ve bugüne kadar bu topraklar uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve hürmetle yad ediyorum” ifadelerini kullandı. (DHA)        

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2023 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Ocak Partisi Kurucusu Canpolat’tan Erdoğan’a tebrik

ANKARA, (DHA)- OSMANLI Ocakları Genel Başkanı ve Ocak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, Yüksek Seçim Kurulu'nun geçici sonuçlarına göre yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı ve Ocak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, yaptığı yazılı açıklamada, cumhurbaşkanı seçiminin 2'nci turu sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. Canpolat, Türkiye'nin büyük bir olgunluk içinde demokrasi şöleniyle sandığa giderek tercihini Erdoğan'dan yana kullandığını söyledi. Canpolat, "Cumhurbaşkanımız, yüzde 52'yi aşan oyla kazanarak tarihi bir zafere daha imza atmıştır. Elde edilen bu zafer nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorum" dedi.

'KÜRESEL AKTÖRLER HÜSRANA UĞRAMIŞTIR'

Türkiye'deki istikrar sürecini baltalamak için her türlü manipülasyonun yapıldığını dile getiren Canpolat, "28 Mayıs'ta, Erdoğan ve Türkiye düşmanlığında birleşen bütün Batı ve Avrupa medyası, dünyayı sefalet ve savaşa sürükleyen tüm küresel aktörler, Türk halkının oylarıyla büyük bir hüsrana uğramıştır. Siyonistler hezimeti uğramıştır, emperyalizm yine yenilmiştir. Bu zaferden muhalefet ders çıkarmalı ve artık yerli, milli bir siyasete adım atmalıdır" ifadelerini kullandı.

'ARTIK YERLİ VE MİLLİ MUHALEFET BEKLİYORUZ'

28 Mayıs'ta Türkiye ve Türkiye'den medet uman bütün mazlum coğrafyanın kazandığını kaydeden Canpolat, "Bugüne kadar Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri yerli ve milli muhalefetin olmayışıdır. Milletimiz, size sandıkta gereken dersi vermiştir, PKK ve FETÖ ile iş birliği yapmanın faturasını size kesmiştir. Amerika'nın, İngiltere'nin, İsrail'in Türkiye'ye yönelik sizin üzerinizden kurdukları tuzakları, oyunları umarım bu saatten sonra çok iyi anlaşılmıştır" değerlendirmesinde bulundu. 

Muhalefete yönelik eleştirilerini sürdüren Canpolat, "Artık eski Türkiye yok ve bundan böyle eski muhalefete de yer olmayacaktır. Türkiye hepimizin ve bugünden itibaren yerli ve milli bir duruşu hep birlikte ortaya koyalım. Büyük güç ve küresel aktör olma yolunda ilerleyen Türkiye'ye, onun lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a birlikte sahip çıkalım. Birlik ve beraberliğimizin korunmasına ilişkin elimizden gelen her türlü gayreti, hep birlikte gösterelim. Muhalefet kendine artık çeki düzen vermeli, yapacağı siyaseti de Türkiye'den yana yapmalıdır. Artık yerli ve milli muhalefet bekliyoruz" dedi.

Canpolat ayrıca, İstanbul'un Fethi'nin 570'inci yılını tebrik ederek, "Bugün millet olarak iki fetih coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Fatih Sultan Mehmed Han ve bugüne kadar bu topraklar uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve hürmetle yad ediyorum" ifadelerini kullandı. (DHA)

 

   

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.