Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobilde başından vurulmuş olarak ölü bulundu

Yaşar KAPLAN/ YÜKSEKOVA, (Hakkari), (DHA)- HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesinde, Kajin Dereli (30), park halindeki otomobilde başından tek kurşunla vurulmuş olarak ölü bulundu. Dereli’nin (30), ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Otomobilde başından vurulmuş olarak ölü bulundu

Yaşar KAPLAN/ YÜKSEKOVA, (Hakkari), (DHA)- HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde, Kajin Dereli (30), park halindeki otomobilde başından tek kurşunla vurulmuş olarak ölü bulundu. Dereli'nin (30), ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Olay, saat 16.00 sıralarında Yüksekova-Esendere kara yolunda meydana geldi. İddiaya göre, kara yolu kenarında, plakası öğrenilmeyen park halindeki otomobilin şoför koltuğunda hareketsiz kişiyi görenler, polis, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlıkçılar, başından vurulmuş olan Kajin Dereli'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma, aracın çevresine güvenlik şeridi çekip, olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. İncelemede, Kajin Dereli'nin başından tek kurşunla vurulduğu belirlendi. Cansız beden, otopsi işlemleri için Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.