Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobilinin içinde ölü bulundu

Muammer ŞEN/ KARAMAN, (DHA)- KARAMAN’da Mehmet Demirörs (70), marketin önüne park ettiği otomobilinde ölü bulundu. Vücudunda herhangi bir yara ve darp izine rastlanılmayan Demirörs’ün kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsiyle belirlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2023 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2023 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Otomobilinin içinde ölü bulundu

Muammer ŞEN/ KARAMAN, (DHA)- KARAMAN'da Mehmet Demirörs (70), marketin önüne park ettiği otomobilinde ölü bulundu. Vücudunda herhangi bir yara ve darp izine rastlanılmayan Demirörs'ün kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsiyle belirlenecek.
Olay, saat 16.40 sıralarında Seki Çeşme Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir marketin önünde meydana geldi. Market çalışanları, uzun süredir dükkanın önünde park halinde bulunan 42 CUH 98 plakalı otomobilin sürücüsünün araç içinde hareketsiz halde olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde adının Mehmet Demirörs olduğu belirlenen kişinin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Demirörs'ün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir yara ve darp izine rastlanılmayan Demirörs'ün kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsiyle belirlenecek. (DHA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.