Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis memuru Ali, 24 saat sonra enkazdan yaralı kurtarıldı

Enek GEYİK-Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- DEPREMİN merkez üssü Kahramanmaraş’ta yıkılan Ebrar Sitesi’nde mahsur kalan polis memuru Ali Bozkuş (27), yaklaşık 24 saat sonra yaralı kurtarılırken, eşi Kübra Bozkuş’un (25) cansız bedenine ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Polis memuru Ali, 24 saat sonra enkazdan yaralı kurtarıldı

Enek GEYİK-Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- DEPREMİN merkez üssü Kahramanmaraş'ta yıkılan Ebrar Sitesi'nde mahsur kalan polis memuru Ali Bozkuş (27), yaklaşık 24 saat sonra yaralı kurtarılırken, eşi Kübra Bozkuş'un (25) cansız bedenine ulaşıldı.
Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş'ın Pazarcık merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından il merkezindeki 8 bloklu Ebrar Sitesi de yıkıldı. Yıkılan binalarda çok sayıda kişi mahsur kaldı. Yaklaşık 1 yıldır Kahramanmaraş'ta görev yapan polis memuru Ali Bozkuş da eşi Kübra Bozkuş ile birlikte enkaz altında kaldı. Arama kurtarma ekipleri gece saatlerinde yaptıkları çalışmada beton blokların arasında sıkışan Ali Bozkuş'a ulaştı. Ekipler, Bozkuş'u kurtarabilmek için seferber oldu. Sağlık ekipleri, kurtarma çalışması sırasında boşluktan Ali Bozkuş'a ulaşıp, sağlık durumunu kontrol etti. Ali Bozkuş, uzun uğraşlar sonucu beton blokların kaldırılmasıyla sıkıştığı yerden yaralı kurtarıldı. Yaklaşık 24 saat sonra enkazdan çıkarılan Ali Bozkuş, sedye ile ambulansa götürülüp, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Ali Bozkuş'un eşi Kübra Bozkuş'un ise enkazdan cansız bedeni çıkarıldı. (DHA)

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.