Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Remzi Çayır: Hep beraber yaraları saracağız

ANKARA, (DHA)-MİLLİ Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Deprem bölgesinde açıklama yapan Çayır, “Hep beraber yaraları saracağız. Bu süreci akıllı ve planlı yönetmek zorundayız. Herkes ortak akılla imkanlarını birleştirirse meselelerin üstesinden geliriz” dedi. Milli Yol Partisi lideri Remzi Çayır, burada yaptığı açıklamada, deprem üzerinden 38 saatin geçtiğini söyledi. Çayır, büyük bir afet ile karşı karşıya kalındığını vurgulayarak, “Toplumun yaralarını sarmak, insanları umutsuzluğa sevk etmemek için hepimizin yapması gerekenler var. Bu duruma insanca bakmamız lazım. Şu anda Kahramanmaraş’tayız, burası yerle bir durumda. Kahramanmaraş’taki vatandaşlarımız yaşadıklarını kendi imkanları ile çözmeye çalışıyorlar. Gece yatacak yerleri, içecek suları yok. Arabası olanlar arabalarında geceyi geçiriyorlar. Arabası olmayanlar otobüs duraklarında ateş yakarak hayatlarına devam etmeye çalışıyorlar. Çoğu vatandaşımız hala enkazların altında. İnşallah kurtarırız. Savaş halinden öte bir manzara ile karşı karşıyayız. Şehir içerisinde de iletişim kurmakta zorlanılıyor. Hep beraber yaraları saracağız. Sarmak zorundayız. Bu süreci akıllı ve planlı yönetmek zorundayız. Şu anda halihazırda herkes kendi derdinin devasını arıyor. Şu anda Kahramanmaraş’tayız, buradan Gaziantep’e ve Hatay’a gideceğiz. Herkes ortak akılla imkanlarını birleştirirse meselelerin üstesinden geliriz” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Remzi Çayır: Hep beraber yaraları saracağız

ANKARA, (DHA)-MİLLİ Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Deprem bölgesinde açıklama yapan Çayır, “Hep beraber yaraları saracağız. Bu süreci akıllı ve planlı yönetmek zorundayız. Herkes ortak akılla imkanlarını birleştirirse meselelerin üstesinden geliriz” dedi.

Milli Yol Partisi lideri Remzi Çayır, burada yaptığı açıklamada, deprem üzerinden 38 saatin geçtiğini söyledi. Çayır, büyük bir afet ile karşı karşıya kalındığını vurgulayarak, “Toplumun yaralarını sarmak, insanları umutsuzluğa sevk etmemek için hepimizin yapması gerekenler var. Bu duruma insanca bakmamız lazım. Şu anda Kahramanmaraş’tayız, burası yerle bir durumda. Kahramanmaraş’taki vatandaşlarımız yaşadıklarını kendi imkanları ile çözmeye çalışıyorlar. Gece yatacak yerleri, içecek suları yok. Arabası olanlar arabalarında geceyi geçiriyorlar. Arabası olmayanlar otobüs duraklarında ateş yakarak hayatlarına devam etmeye çalışıyorlar. Çoğu vatandaşımız hala enkazların altında. İnşallah kurtarırız. Savaş halinden öte bir manzara ile karşı karşıyayız. Şehir içerisinde de iletişim kurmakta zorlanılıyor. Hep beraber yaraları saracağız. Sarmak zorundayız. Bu süreci akıllı ve planlı yönetmek zorundayız. Şu anda halihazırda herkes kendi derdinin devasını arıyor. Şu anda Kahramanmaraş’tayız, buradan Gaziantep’e ve Hatay’a gideceğiz. Herkes ortak akılla imkanlarını birleştirirse meselelerin üstesinden geliriz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.