Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya Dnipropetrovsk’i vurdu: 1 ölü, 9 yaralı

UKRAYNA, (DHA)- Ukrayna’da Dnipropetrovsk Bölge Valisi Serhii Lysak, Rusya’nın bölgeye yönelik saldırı düzenlediğini ve saldırı sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 9 kişinin de yaralandığını duyurdu. Dnipropetrovsk Bölge Valisi Serhii Lysak resmi Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Rusya’nın saldırısı sonrası Dnipropetrovsk bölgesinde bulunan Synelnyk’te 1 kadının hayatını kaybettiğini ve 9 kişinin de yaralandığını belirtti. Yaralıların arasında 11 yaşındaki bir çocuğun bulunduğu ifade edildi. Ayrıca saldırı sonrası bir evin yerle bir olduğu, yangın çıktığı ancak ekiplerin müdahalesi sonrası yangının söndürüldüğü belirtildi.  

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2023 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Rusya Dnipropetrovsk’i vurdu: 1 ölü, 9 yaralı

UKRAYNA, (DHA)- Ukrayna’da Dnipropetrovsk Bölge Valisi Serhii Lysak, Rusya’nın bölgeye yönelik saldırı düzenlediğini ve saldırı sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 9 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Dnipropetrovsk Bölge Valisi Serhii Lysak resmi Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Rusya’nın saldırısı sonrası Dnipropetrovsk bölgesinde bulunan Synelnyk’te 1 kadının hayatını kaybettiğini ve 9 kişinin de yaralandığını belirtti. Yaralıların arasında 11 yaşındaki bir çocuğun bulunduğu ifade edildi.

Ayrıca saldırı sonrası bir evin yerle bir olduğu, yangın çıktığı ancak ekiplerin müdahalesi sonrası yangının söndürüldüğü belirtildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.