Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüfekle şaka yaptığı arkadaşını ayağından vurdu; o anlar kamerada

Emre EFE/ POLATLI (Ankara), (DHA)- ANKARA’nın Polatlı ilçesinde C.G., pompalı tüfekle şaka yapmaya çalıştığı arkadaşı S.M.’yi, silahın kazara ateş almasıyla ayağından vurarak yaraladı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. 

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Tüfekle şaka yaptığı arkadaşını ayağından vurdu; o anlar kamerada

Emre EFE/ POLATLI (Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Polatlı ilçesinde C.G., pompalı tüfekle şaka yapmaya çalıştığı arkadaşı S.M.'yi, silahın kazara ateş almasıyla ayağından vurarak yaraladı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. 
Olay, saat 13.20'de Cumhuriyet Mahallesi Lale Sokak'ta meydana geldi. C.G., iddiaya göre, giyim mağazasında çalışan arkadaşı S.M. ile konuşurken otomobilden çıkardığı pompalı tüfekle arkadaşına şaka yapmaya çalıştı. Tüfek, namlusu yere çevrili olduğu sırada bir anda ateş aldı. Yerden seken saçmalardan biri S.M.'nin ayağına isabet etti. S.M.'nin ayağı kanlar içerisinde kalırken, çevredeki vatandaşların tepki gösterdiği C.G. ise yaya olarak bölgeden uzaklaştı. Kendi imkanları ile hastaneye giden S.M.'nin ayağına bandaj yapıldığı belirtildi. S.M.'nin, C.G. hakkında şikayetçi olmadığı öğrenilirken, olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.