Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu satan şüphelinin otomobilinde mıknatıslı düzenek 

  Derya EVREN / İSTANBUL, (DHA)- SARIYER’de denetim noktasında şüphe üzerine durdurulan otomobilde torpido gözünün arkasına mıknatıslı düzenek bulundu. Yakıt kadranı, parlaklık ayarı ve cep telefonuyla açılan bölmede uyuşturucu, bir tabanca ve 12 bin 350 lira para ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2022 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Uyuşturucu satan şüphelinin otomobilinde mıknatıslı düzenek 

 

Derya EVREN / İSTANBUL, (DHA)- SARIYER'de denetim noktasında şüphe üzerine durdurulan otomobilde torpido gözünün arkasına mıknatıslı düzenek bulundu. Yakıt kadranı, parlaklık ayarı ve cep telefonuyla açılan bölmede uyuşturucu, bir tabanca ve 12 bin 350 lira para ele geçirildi.

Maslak'ta dün saat 04.00'te sıralarında, denetim yapan motosikletli yunus timleri, durdurdukları araçta uyuşturucu olduğundan şüphelendi. Polis, araç sürücüsü Berkant M.Y. ile yanındaki Ozan K.'yi aşağıya indirdi. Araçta kapsamlı arama yapan polis, torpido gözünün arkasında mıknatıslı bir bölme yapıldığını tespit etti. Polis, aracın çalışır vaziyette iken yakıt kadranı, ekran parlaklık göstergesini ayarladıktan sonra şoför kapısının cam açma kapama düğmeleri üzerine yerleştirilen bir mıknatısa, şüphelilere ait cep telefonunun arkasını yaklaştırarak bölmeyi açmayı başardı. Polis açılan gözde satışa hazır halde paketlenmiş 22 gram marijuana, 1 ruhsatsız tabanca, 7 mermi, 2 cep telefonu ile 12 bin 350 lira para ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki görüntüleri devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.