Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni yıla ‘15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde girdiler

Melihcan ÇALIŞKAN - Mehmet CANBULAT / İSTANBUL, (DHA)- YENİ yıla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde girenler kutlamaları trafikte seyretti. Bazı kişiler, köprüye yakın noktalarda araçlarını durdurarak havai fişek gösterilerini izledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2023 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Yeni yıla ‘15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde girdiler


İstanbul’da yeni yıl kutlamaları birçok noktada, farklı etkinliklerle devam etti. Akşam saatlerinde, kutlamaların gerçekleştiği bölgelere yakın yollarda trafiğin yoğunlaştığı görüldü. Yeni yıla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde girenler boğazda gerçekleşen kutlamalar ve havai fişek gösterilerini köprüden takip etti. Beşiktaş yönünden, köprüye gelen onlarca kişinin arabalarını köprü bağlantı yoluna park edip yola inerek, manzarayı fotoğrafladığı ve kutlamaları izlediği görüldü.

"SÜPER BİR MANZARA VAR"
Kutlamaları köprüde izlemek için geldiğini belirten Elif Yıldırım, “ Çok keyifli bir yer oldu, çok spontane oldu ama süper bir manzara var. Direkt olarak köprüde yeni yıla girmek için geldim" dedi. Fransa’dan geldiğini belirten bir kişi ise, “Sadece bu manzaraları görmek için geldim, herkes durunca ben de durup burada izlemek istedim" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAF
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.