Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni yılın ilk dakikalarında kaza yapıp, yaralanmayan sürücü: Yılın en şanslı insanı oldum

Arife Defne ARSLAN/ SİVAS, (DHA)- SİVAS’ta buzlanma nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, bariyerlere çarptı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü Cengizhan Işık, ”Yılın en şanslı insanı oldum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2023 03:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2023 03:20
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Yeni yılın ilk dakikalarında kaza yapıp, yaralanmayan sürücü: Yılın en şanslı insanı oldum

Arife Defne ARSLAN/ SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta buzlanma nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, bariyerlere çarptı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü Cengizhan Işık, "Yılın en şanslı insanı oldum" dedi.
Kaza, saat 00.00 sıralarında Sivas- Erzincan Çevreyolu üzerinde yaşandı. Cengizhan Işık yönetimindeki 58 ADT 601 plakalı otomobil, otogar kavşağı üzerinde yoldaki buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarptı. Otomobil yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü Işık olayı yara almadan atlattı.
'YILIN EN ŞANSLI İNSANI OLARAK KAYITLARA GEÇTİM HERHALDE'
Işık, "Kaza nasıl oldu anlamadım, yer buzdu durduramadım olanlar oldu. Yılın en şanslı insanı olarak kayıtlara geçtim herhalde. Yeni yıla böyle girmeyi düşünmüyordum, evimize gidecektik nasipte bu da varmış. Cana geleceğine mala geldi" diye konuştu. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.