Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Sait Sevgi, 17 ülkeye elmas pırlanta ihraç ediyor

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Yusuf Sait Sevgi, 17 ülkeye elmas pırlanta ihraç ediyor

Türk yatırım üretim güçlü firmalarından olan SEVGİ GOLD, dünyanın saygın firmalarına elmas ve Pırlanta üretimi ve satışı yapıyor. Genç CEO Yusuf Sait Sevgi yönetiminde Türk ekonomisine yıllık 37 milyon TL ihracat katkısı sunan şirket; Avrupa’dan Ortadoğu’ya kadar büyük bir alana hizmet sağlıyor.


Aşınmaya karşı gösterdiği direnç ile birçok mücevherat kolunda üretimin önemli bir parçası olan elmas, kuyumcular başta olmak üzere birçok ulusal şirketler kolunda kullanılıyor. Elmas ve pılantaya talebi gören girişimci şirket SEVGİ GOLD, Daha önce büyük projelerde de katkısı olmuştu. Yusuf Sait sevgi ile birlikte atılım yapan mücevherat firması bugün 46 ülkeye elmas ve Pırlanta gönderiyor. Firmanın iş ortakları arasında Cartier, Tiffany ve Harry winston gibi dev markalar bulunuyor.

Firmanın faaliyetleri ile ilgili konuşan Yusuf Sait Sevgi; “Altın ve Pırlanta sektöründe önemli bir konumdayız. Tiffany modellerinin altyapısında Sevgi Goldun üretimi tarafından üretilen elmaslar kullanılıyor. Yine Cartier özel tasarım modellerinde elmas modellerimiz tercih ediliyor. Harry winston ünlü markada da benzer durumu görebiliriz” diyor. 

Yusuf Sait Sevgi yönetiminde üretim bandını genişleten sevgi gold Teknik Malzeme, Belçika’da açtığı ofis ve şubeleri ile dünya sanayisine hitap ediyor. 17 ülke ile iş bağlantısı olan marka, dünyanın lider elmas ve Pırlanta markalarının satışını da üstleniyor. Özellikle alman şubeleri ile bu devlere üretim yapan yan firmalara yoğun elmas gönderimi yapan Sevgi gold, Ortadoğu ülkelerindeki birçok yatırımcıya da elmas ve değerli taşlar gönderiyor. 

Sevgi goldun  ürün yatırımlarını değerlendiren Yusuf Sait Sevgi; “Elmas ve yanında diğer dayanıklı üretim malzemeleri hakkında yatırım planımızı yakında devreye sokacaklarını, Güney Kore'de ürettikleri ürünlerle dünya devlerine meydan okuduklarını, Sevgi gold marka sektörün iddialı markaları arasındaki yerini aldığını ve bunu fırsata çevirmek istediklerini” belirtiyor. 

Şirketin genel müdürü olan ve başa geçtiği günden sonra girişimci ruhu ile SEVGİ GOLD firmasını Türkiye'nin saygın markaları arasında sokan Yusuf Sait Sevgi, ekibine oldukça güveniyor. Başarılı bir ekip kuran Sevgi gold, tüm operasyonlarını 61 personeli ile birlikte yürütüyor. Hedefinin sektör liderliği olduğunu ifade eden genç CEO, bunun için yatırımlardan geri durmayacaklarını ve ürünlerini büyük bir hızla genişleteceklerini belirterek sektörde iddialı olduğunu gösteriyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.