Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Garip Orhan Veli Müzikali  4. yılında da kapalı gişe sahneleniyor

Bir Garip Orhan Veli Müzikali Ankara’da seyirciyle buluşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Bir Garip Orhan Veli Müzikali  4. yılında da kapalı gişe sahneleniyor

Usta oyuncu Reha Özcan’ın tek kişilik oyunu “Bir Garip Orhan Veli Müzikali” 4’üncü yılında da kapalı gişe sahnelenmeye devam ediyor. Her ay CSO Ada Ankara’da matine-suare olarak seyirciyle buluşan oyunun biletleri günler öncesinden tükeniyor.


“Mucize Doktor”un Adil Hoca’sı, “Seksenler”in Metin Hoca’sı, “Üç Kız Kardeş”in Sadık Baba’sı Reha Özcan, “Bir Garip Orhan Veli Müzikali” ile tam 4 yıldır tiyatroseverlerle buluşuyor. Zaman içinde çeşitli devinimler geçiren müzikal, özellikle son haliyle seyirciye adeta Orhan Veli sahnedeymiş gibi hissettiriyor.

HER AY CSO ADA ANKARA’DA

Reha Özcan’ın yüksek tempodaki performansı, dansları ve seyirciyle sohbetleriyle beğeni topladığı “Bir Garip Orhan Veli Müzikali”, her ay CSO (Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası) Ada Ankara’da matine-suare şeklinde sahneleniyor ve her oyunun biletleri günler öncesinden tükeniyor. Reha Özcan’la birlikte şiirler okuyup şarkılar söylerken keyifli vakit geçiren seyirci, oyundan danslar eşliğinde ayrılıyor. 

USTALARI BULUŞTURAN OYUN

Orhan Veli’nin hayata dair tutkusunu, umudunu, aşklarını, İstanbul sevdasını şairin dizeleri ve usta yazar/şair Murathan Mungan’ın tiyatral düzenlemesiyle sahneye taşıyan “Bir Garip Orhan Veli Müzikali”nde sanatçıya Cem İdiz’in müzikleri ile müzisyen Fatih Veli Ölmez eşlik ediyor.


Reha Özcan hakkında
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden 1987 yılında mezun olan Reha Özcan, aynı yıl başladığı Devlet Tiyatrosu’nda 35 yıl oyuncu ve yönetmen olarak bilfiil çalıştı. 2016 yılında emekli olan sanatçı, “Reha Özcan Kumpanyası” ismiyle kurduğu tiyatrosunda özel tiyatro yapmaya başladı. Dizi ve film çalışmalarına da devam eden Özcan, 4 yıldır “Bir Garip Orhan Veli Müzikali” ile seyirci karşısına çıkıyor ve kapalı gişe sahnelenen oyun tiyatroseverlerden büyük ilgi görüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.