Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deneyimli şarkıcı Pınar Güsar'dan Tiktok eleştirisi

"Tiktok'tan sanatçı çıkmaz, balon çıkar"

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com

Müzik camiasının deneyimli isimlerinden şarkıcı Pınar Güsar, emek vermeden Tiktok'ta şarkı yapıp, ünlenen isimleri eleştirdi. Güsar, "Tiktok'tan sanatçı çıkmaz, çıkamaz. Ancak balon çıkar, o da belli bir süre sonra söner" dedi.

10 yıldır müzik piyasasının içinde olan şarkıcı Pınar Güsar, 'Sana Dair' isimli yeni single çalışmasıyla sevenleriyle buluştu. Müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Pınar Güsar, yeni şarkı çalışmalarına da şimdiden başladı. Güsar, 2024 yılında 2 single çalışmasını daha sevenleriyle buluşturacağının müjdesini verdi. Deneyimli isim Pınar Güsar, son zamanlarda Tiktok'ta ünlünen isimleri de fena eleştirdi. Emek vermeyen insanların bir süre sonra balon gibi söndüğünü belirten Güsar, Tikton'dan sanatçı çıkmayacağını iddia etti.

"TEK ŞARKI YAPMAK DAHA MANTIKLI"

Uzun yıllardır müzik piyasasının içinde olduğunu ifade eden Pınar Güsar, "Kendimi bildim bileli müzikle uğraşıyorum, babam da müzisyendi. Uzun yıllardır sahnelerdeyim. Bu sene 'Sana Dair' isimli yeni single çalışmam çıktı. Yazın sonuna doğru çıkardık ve yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Çok emek verdiğimiz bir şarkıydı ve şu an çok iyi gidiyor. Şu an tüketim toplumunun içindeyiz. O yüzden de her alanda çok hızlı tüketim var. Tek şarkı yapıp çıkmak çok daha mantıklı oluyor. Çünkü insanlar artık albüm almıyor. 15 şarkılık bir albümü alıp hepsini birden dinlemek istemiyor. O yüzden single yapıyoruz, şarkılarımızı teker teker çıkarıyoruz ve tüketiyoruz" diye konuştu.

"GERÇEK SANATÇILARI ÜZÜYOR"

Son zamanlarda özellikle Tiktok'ta yapılan şarkıların bir anda popüler hale gelmesini de değerlendiren Güsar, "Tiktok'ta bir anda ünlü olan ve sonrasında yok olan isimler de umarım emek verirler. Müziğe yıllarını vermiş, eğitimini bu yönde almış birçok müzisyen arkadaşım var. Onların verdiği emek karşısında sosyal medyada karşımıza çıkan bu tür şeyler biraz can sıkıcı olabiliyor. Onlar milyon dinlenirken ve güzel paralar da kazanırken, canlı dinlemeye gidince hüsrana uğrayabiliyorsunuz. Çünkü orada bir balon var ve o balonu canlı görünce o sönmüş bir balon haline dönebiliyor. Gösterişli hayatları çok gösteriyorlar ama sonda geldikleri nokta çok iyi değil. Bunun geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum. Dinlediğinizde içinin boş olduğunu anlayabiliyorsunuz. Umarım onlar da emek vermeye daha yatkın olurlar. Sanatçı denilen kişi çok kolay yetişmiyor. Çok zaman ve emek harcamak gerekiyor. O mecralarda patlamış bir insanın başarılıymış gibi gözükmesi sanatçıları bence üzüyor. Çünkü çok zaman ve emeğimiz var. Ama onlar da bir anda patlıyor ve sönüyor. Bence Tiktok'tan sanatçı çıkmaz, çıkamaz. Ancak balon çıkar, o da belli bir süre sonra söner. Zaten genelde öyle oluyor. Balon ünlüler ortaya çıkıyor, sonra da yok oluyor. Kalıcı bir tane örnek verebiliyor muyuz, yok" şeklinde konuştu.

2 ŞARKI DAHA YOLDA

Yeni projeleri olduğunu da ifade eden Güsar, "Çok güzel bir şarkı yapıyoruz. Hatta ikinci bir şarkımız daha var. Yaza kadar bir tane, yaz ayında bir tane daha çıkarmayı planlıyoruz. Biz yine çok sevdik ve yine çok emek harcayacağız. Umarım hakettiği yerlere gelirler. 2024 yılında 2 şarkımız geliyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.