Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kınaları kasıp kavuran Berna Tan, şimdi de düğünler için şarkı yaptı.

"Gelin ve damatlar bu şarkıyla dans edecek"

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 21:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com

"Kınayı Yakmışlar Geline" şarkısıyla fırtınalar estiren Sanatçı Berna Tan, yeni şarkısı "Sevdiğim Sensin" ile gümbür gümbür geliyor. Özel bir çalışmaya imza atan Tan, "Gelin ve damatlar bu şarkıyla dans edecek" dedi. 

Son yılların dillere dolanan ve kınaların vazgeçilmez parçası olan "Kınayı Yakmışlar Geline" şarkısı birçok insanın gönlüne taht kurdu. Kınalarda bangır bangır çalan şarkıyı bu zamana kadar milyonlar dinledi. Kınayı Yakmışlar Geline şarkısıyla sektörü kasıp kavuran Sanatçı Berna Tan, yine çok özel ve anlamlı bir şarkıya imza attı. Gelin ve damatlar için ilk çıkış parçası yapan Berna Tan, duygu dolu, romantik şarkısıyla müzik piyasasına da hızlı bir giriş yaptı. Kınaları kasıp kavuran Berna Tan, şimdi de düğünlerin aranan şarkısına imzasını attı.

"HAYAL BİLE EDEMEZDİM"

Kına şarkısının şu an 140 milyon izlendiğini ifade eden Tan, "1 sene sonra ve bir gecede şarkı patladı, ben de ne olduğumu şaşırdım. Bu kadar büyük bir kitleye, futbola bile girecek bir şarkı oldu, bunun hayalini bile edemezdim. Slov bir şarkıyla ilk çıkmıştım ve bir kına şarkısının bu denli patlamasını hayal bile edemezdim. Şimdi de yeni bir single çalışmam çıktı. Bunda da ters köşe yapmak istedim. Berna Tan severleri tarafından 'kına gecelerinin sultanı' ilan edildim. Artık bir de dans şarkısı yapmak istedim. Yine kına ve düğünlerle alakalı bir şarkı oldu ama bu sefer gelin ve damatlarımızın çıkış parçası yaptım. Sevdiğim Sensin şarkımı çıkardım ve çok beğenildi. Kına ve düğünlerle alakalı güzel sahneler yapıyoruz. Bu çalışmalarıma devam ediyorum. Gelin ve damatları sevindirmeyi çok seviyorum. Bununla ilgili de güzel hikayalerim var, ilerleyen zamanlarda onu da sizlerle paylaşacağım" diye konuştu.

"FENOMENLER YÜZÜNDEN SEKTÖR ZORA GİRDİ"

Sosyal medyada bir gecede bir videoyla ünlenen isimlerle alakalı da konuşan Berna Tan, "Ben 2017 yılından beri mücadele veriyorum. Bu sektörde düzgün bir yolda ilerlemek istiyorum. Benim şarkım bir yıl sonra patladı, ben o şarkıya çok emek verdim. Benim şarkım patlarken ben pazarlara çıkıyordum. Pazarlarda ayakkabı ve çanta satıyordum. Benim için çok kolay olmadı. Şimdi Tiktok'taki fenomenlerin yüzünden de sanat hayatı çok zor bir sektöre girdi. Gerçek seslerin değeri bilinmiyor. O yüzden ben de bu kadar zorlandım diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"MÜSLÜM BABA GİBİ OLMAK İSTİYORUM"

Hedeflerinden ve hayallerinden de bahseden Tan, "Ben yıllarca Müslüm Baba ile çalıştım. Beni ilk keşfedenlerden biri de odur. Ben hep onun gibi bir sanatçı olmak isterim. Ölsem bile şarkılarım dillerde pelesenk olsun istiyorum amacım sevenlerime sesimi geçirmek. Benim hocalarım onlar, umarım sevenlerime bunları geçiririm. Kına şarkım ve diğer şarkılarım da bu yolda devam ediyor" dedi.

"BANGIR BANGIR GELİYORUM"

Sevdiğim Sensin şarkısının güzel ilerlediğini ifade eden Tan, "Çok güzel sahne çalışmalarına imza attım. Mide kanaması geçirmiştim, ondan dolayı sahnelere biraz ara verdim. Şimdi festivaller, yurt dışı konserleri, düğünler ve kınalar ile devam edeceğim. 2024 yılına bangır bangır geliyoruz" şeklinde konuştu.

"GÖRGÜSÜZLÜK BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL"

Gündemden düşmeyen bazı fenomenlerin kısa sürede büyük paralar kazanmasını eleştiren Berna Tan, "Ben parayı bu kadar kolay kazanamadım. İnanılmaz bir emek verdim. Bazı fenomenlerin bu kadar para kazanmasının sebebinin dışında ahlaki kurallar dışında bir şeyler yapması beni çok üzüyor. Çünkü benim de bir kızım var, ister istemez onları görüyor. Ben bu konuda onlara karşı sevecen biri değilim. Gördüğüm her yerde kapatıyorum. Benim keşfet sayfamda bunlarla alakalı bir şey çıkmıyor. Tasvip etmediğim bir şey ve bu konuda konuşmak bile istemiyorum. Bu görgüsüzlük başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.