Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Yönetmen Murat Saraçoğlu Beyaz Perdeye Hazırlanıyor !

"Ve Bir Pars Hüzünle Kaybolur" romanını film yapacak. 

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2024 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2024 22:04
Kaynak: Haber Merkezi
medyadoktoru.com
Ünlü Yönetmen Murat Saraçoğlu Beyaz Perdeye Hazırlanıyor !

Onlarca başarılı dizi ve sinema filminin yönetmen koltuğunda yer alan Türk sinemasının değerli yönetmenlerinden Murat Saraçoğlu, Yazar Faruk Duman’ın "Ve Bir Pars Hüzünle Kaybolur" adlı romanının film haklarını satın aldı. Saraçoğlu, romanı sinemaya uyarlamak için çalışmalara başladı.

Türk edebiyatının önemli yazarlarından Faruk Duman’ın "Ve Bir Pars Hüzünle Kaybolur" adlı romanının film hakları Ekim Film/Murat Saraçoğlu tarafından satın alındı. Faruk Duman, kaleme aldığı eserleriye Sait Faik, Haldun Taner öykü ödülleri ve Yunus Nadi, Orhan Kemal roman ödüllerini kazanmış önemli bir yazardır. 

2 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI


"Ve Bir Pars Hüzünle Kaybolur" romanın film hakları için 2 yıllık anlaşma yapıldı. Ekranları kasıp kavuran "Bir Zamanlar Çukurova" ve "Aldatmak" gibi son dönemin hit işlerinin başarılı  ve ünlü yönetmeni Murat Saraçoğlu, şimdi de "Ve Bir Pars Hüzünle Kaybolur" romanı sinemaya uyarlayacak.


HAZIRLIKLARA BAŞLADI


"Memleket", "Yangın Var", "O... Çocukları", "72.Koğuş", "Deli Deli Olma" ve "120" sinema filmi ile "Adatmak", Bir Zamanlar Çukurova", Savaşçı", "Fazilet Hanım ve Kızları" ve "Karagül" dizilerini çeken Murat Saraçoğlu, Türkiye'nin de en değerli ve önemli yönetmenleri arasında yer alıyor. Faruk Duman’ın "Ve Bir Pars Hüzünle Kaybolur" romanını sinameye uyarlamak için kolları sıvayan başarılı yönetmen Murat Saraçoğlu, yeni filmi için hazırlıklara başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.